2014年11月17日月曜日

Cassis Cake & Chestnut rice bean cake〜カシス・ケーキ&栗おはぎ@六花亭


先日、散歩の途中でふらりとよった六花亭で新作ケーキを発見したのでご紹介します。
カシス味のケーキです。見た目も鮮やかです。
(In that we have discovered a new cake middle of the walk we will introduce.
It is a black currant taste of cake. An appearance is also vivid.)

表面はカシス味のゼリー状のものでカバーされてます。

 コチラは断面です。
中身もカシスの味がします。
(Here is the cross-section.
Contents also Cassis of taste.)

全体にプルプルした食感でした。
(It was a texture that was Purupuru in whole.)

 ついでに「栗おはぎ」も購入してしまいました。
("Chestnut Ohagi" was also I bought.)

餡の中に栗が散りばめられています。
(Chestnut has been sprinkled in the bean paste.)

コチラは断面です。
(Here is the cross-section.)

味は基本的には定番のおはぎですが、栗が入ってると思うと、美味しさ倍増でした(笑)
(Taste is basically a Ohagi classic, but if you think and you have a chestnut, was delicious double)

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